“Go get ‘em”: een van de quotes die ik nauw aan mijn hart hou. Wat het voor mij betekent is dat je je doelen moet nastreven en je jezelf moet bewijzen. Iets wat ik steeds opnieuw probeer te doen in het dagelijkse leven. 

Mijn naam is Gilles en ik ben fotograaf en videograaf. Waar ik het meest van hou is het vastleggen van emoties en momenten. In elke foto en video probeer ik de mensen vooraan te plaatsen zodat hun persoonlijkheid uit het beeld springt. Doorheen de jaren heb ik mezelf ontplooid tot een creatief en gepassioneerd persoon. Mijn interesses reiken zeer ver en ik sta open voor alle soorten projecten. Ik kan niet wachten tot onze volgende samenweking!

Op mijn veertiende hield ik voor het eerst een echte camera in mijn handen. Er was een instant connectie ontstaan, die nooit is weggegaan. Al snel kocht ik mijn eigen camera en begon ik te experimenteren. Fotografie groeide uit van een hobby tot een passie. Video kwam vrij kort daarna om de hoek kijken. In het vierde middelbaar maakte ik met enkel vrienden mijn eerste kortfilm en wat een ervaring was dat. Ik was meteen verkocht en ook video werd een  passie.

Na het middelbaar ging ik Journalistiek studeren. Tijdens die opleiding maakte ik UNTLD als deel van een vak op school. Ik zag steeds meer potentieel en ging ook steeds meer shoots doen. Tijdens mijn laatste jaar Journalistiek deed ik stage bij het productiehuis CAVIAR. Daar liep ik mee op verschillende sets als productie-assistent. Tijdens die stage gingen mijn ogen volledig open en wist ik dat ik absoluut wou verder gaan in de filmindustrie. 

Een logische volgende stap was: filmschool. Na Journalistiek schreef ik me in aan het Narafi in Brussel waar ik Film-TV-Video ging studeren (wat ik tot op vandaag nog steeds doe). In mijn eerste jaar nam ik ook de volgende stap voor UNTLD en werd ik student-zelfstandig. Ik kan zeggen dat video en foto mijn leven zijn geworden en probeer mezelf steeds te heruitvinden. Ik ben absoluut benieuwd naar wat de toekomst nog zal brengen.

To be continued…

Foto’s: Luna Van De Walle

SAMENWERKINGEN

Roses are Blue                             | 1 Jaar Gratis S2 (Videograaf)
Caviar                                             | Commercial Department (Productieassistent)
Girls of Honour                            | Publicatie Wedding video
Japan Square Film Festival       | Fotograaf
NTGent                                           | Fotograaf

CONTACT

Wil je me inhuren als fotograaf om je mooiste momenten vast te leggen? Of als videograaf om je creatieve project leven in te blazen/ je productie bij te staan? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren.