Hey!

Een creatieve content creator die verhalen vertelt en de emotie van elk moment vastlegt. Zo kan je mij wel omschrijven. Ik ben Gilles en ik ben videograaf en fotograaf. 

Al jaren ben ik gepassioneerd door fotografie en video. Alles startte wanneer ik 14 was en voor het eerst een camera in mijn handen kreeg. Mijn ogen gingen open en ik was meteen verkocht! Vele jaren gingen voorbij en ik ging mijn passie achterna. Doorheen mijn opleidingen Journalistiek en Film wist ik me te ontplooien tot de creatieve duizendpoot die ik vandaag ben en werd ik ook student-ondernemer. Iets waar ik tot op de dag van vandaag  nog steeds heel trots op ben.

Het klinkt misschien melig, maar ik kan echt zeggen dat foto en video mijn leven zijn geworden. Ik ga geen enkele kans uit de weg en werk met volle goesting mee aan uiteenlopende projecten.
Let’s make some magic!

SAMENWERKINGEN

Roses are Blue                             | 1 Jaar Gratis S2 & S3 (Videograaf)
Caviar                                             | Commercial Department (Productieassistent)
Girls of Honour                            | Publicatie Wedding video
Japan Square Film Festival       | Fotograaf
NTGent                                           | Fotograaf

CONTACT

Wil je me inhuren als fotograaf om je mooiste momenten vast te leggen? Of als videograaf om je creatieve project leven in te blazen/ je productie bij te staan? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren.